A.Blogbild_redigerad-1

…………………………………………………………………………………………………

Namnlöst-1

Gott Nytt År 2023!

Covid som man hoppades skulle upphöra under 2022 härjar alltjämt, även om dödligheten minskat och de flesta inte blir så sjuka längre. Nästan alla vi känner har nu haft Covid en eller flera gånger.

Min äldsta dotter som är vaccinerad fick Covid för 3:e gången och var sjuk i två veckor med feber. Första gången var hon riktigt sjuk i två månader.
Min man och jag har nu fått fem sprutor och vi använder FFP2-andningsskydd när vi reser, är i butiker och också på stan om det är mycket folk ute. Med denna utrustning har vi börjat semestra igen och klarat oss helt från smitta också från förkylningar och influensa trots att vi i år rest till Österrike och vandrat, åkt med tåg till trevlig folkhögskolekurs i Sölvesborg och gjort en bussresa till ”råttfångarstaden” Hameln i Tyskland. (Ett tips vi fått genom en österrikisk läkare är att dessa masker som är rätt dyra kan användas flera gånger, trots att det står på dem att de är för engångsbruk, om man väntar en vecka mellan användning av dem).

När det gäller det textila under 2022 har jag inte hunnit så mycket som jag önskat!
Under året har jag förutom hur man kan sy eller sticka Foder till stickade vantar och beskrivning på Cape virkad med stolpar skrivit om Samtliga stickade, virkade & påtade plagg – översikt! och var man kan köpa Nattplagg för dam & herr med funktionsnedsättning och Babykläder för prematurer
………………………..

I min andra blogg Funkatips har jag under 2022 skrivit om:
Förslag på presenter & julklappar vid demenssjukdom & IF
Förslag på presenter & julklappar vid synnedsättning
Demens – Litteratur
Diamantmålning – Diamond Painting
Enkla mobil- & hemtelefoner
Medicinpåminnare
Måla tavlor efter nummer på förtryckt pannå
Besökshundar i vården
………………….

I år kommer jag att fortsätta med att uppdatera äldre inlägg och hur många nya inlägg det blir under året i de båda bloggarna får vi se.
………………….

STATISTIK
På min Textilochtipsblogg som jag startade i februari 2013 har jag nu fått 
644 619 visningar. På min Funkatipsblogg som jag startade i september 2012 har jag nu 2022-12-31 fått 1 385 476 visningar.
…………………………………………………………………….