Etiketter

,

förordsbildTextil och tips

Mitt syfte med denna blogg är att tipsa dig som har svårt att röra dig och dina anhöriga om mönster och beskrivningar till lättsydda och lättpåtagna kläder alternativt var man kan köpa sådana plagg. Ekonomiskt tjänar jag inget på bloggen. Från de butiker jag länkar till har jag ingen ersättning, eftersom jag vill vara oberoende av det jag vill skriva om.

Tidigare hade jag också med råd och tips om olika aktiviteter och sysselsättning för personer som har svårt att röra sig respektive demenssjukdom samt hur man tacklar diverse problem som kan uppstå vid funktionsnedsättning. Dessa inlägg har jag flyttat till min blogg: http://www.handikapptips.wordpress.com

Vill ni veta mer om mig och mina bloggar kan ni läsa en intervju som finns med i ”OM BLOGGEN” (Länken dit finns på denna sidas överkant).

På denna blogg har jag sedan februari 2013 fått 259 906 sökningar.
På min andra blogg Handikapptips har jag sedan september 2012 fått 698 290  sökningar.
Uppdaterad 2018-10-09

Hjälp att sprida bloggarna!

Hjälp gärna till med att sprida information till personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga, antingen genom att tipsa om bloggarna  t.ex. genom att dela på Facebook eller genom att att skriva ut inlägget ” Hjälp att sprida bloggarna ” och sätta upp det där det är lämpligt, som på särskilda boenden, äldreboenden, vårdcentraler etc.  Tack!

Du får gärna använda material från min blogg, men glöm inte att uppge källan. Upphovsrätten gäller. Tack! 

OBS! På webb-adresser som det hänvisas till i bloggen kan det stå ”Sidan kan inte hittas” beroende att det du letar efter har antingen bytt plats, skrivits om eller tagits bort.

IF YOU WRITE TO ME AND DON´T GET AN ANSWER, IT´S BECAUSE I RECEIVE YOUR MESSAGE AS A SPAM
………………………………………………………………………